Om Heta Köket

I slutet av 1990-talet träffade jag min fru Ewa i Mexiko, och eftersom hon kommer från Sverige flyttade vi hit efter ett par år. Sedan dess har vi bott olika perioder i de båda länderna, och även haft små restauranger i Mexiko. Här i Sverige blev det naturligt att fortsätta på den banan, och 2008 startade vi cateringfirman Heta Köket i Uppsala.

Snart märkte vi att intresset för mexikansk mat var stort, och 2015 utökade vi verksamheten med vår food truck. Från början var det en brödbil som vi köpte på en auktion i Mexiko och fraktade till Sverige. Vår food truck är så mexikansk som den kan bli, allt från köksinredning till dekorationer är tillverkade i Mexiko. Den mat vi säljer här i Sverige skulle jag lika gärna kunna servera i ett gatuhörn i Mexico City. Vår food truck är personlig och lätt att känna igen. Vi vill att man ska bli glad när man ser den!

Heta Köket är fortfarande ett litet familjeföretag som satsar på personlig service och mat av hög kvalitet. Genom åren har vi spridit mexikansk matglädje till tusentals kunder, och vi är mycket tacksamma över all positiv respons som vi brukar få. Jag är glad och stolt över att få dela med mig av min kärlek för mexikansk matkultur. 

William Hampton Coleman
Grundare | Heta Köket

"Vi är glada och stolta över att få dela med oss av vår kärlek för mexikansk matkultur."

William & Ewa Hampton Coleman
Grundare | Heta Köket

Heta Köket brinner för mexikansk mat och levererar catering i Uppsala. Vi har också en food truck som du kan besöka under olika evenemang eller anlita till större event. Kontakta oss gärna på hetakoket@gmail.com om du vill ha mer information.